Browsed by
Måned: oktober 2016

Dronekonkurranse

Dronekonkurranse

Hei!

Velkommen til mitt aller første innlegg på hjemmesiden (utenom velkomstinnlegget, men det teller ikke, hehe).

I dag fikk jeg en mail fra Skypixel og DJI om en konkurranse de skal ha sammen. I konkurransen du sende inn bilder du har tatt fra luften i 2016. Du kan sende inn så mange bilder du vil. Du må også velge om du er profesjonell eller entusiast når du sender inn bildene. Og så kommer jo den kuleste grunnen til å delta: du kan vinne premier!! Som jeg har forstått det så vinner du premier basert på hvilken gruppe du sender inn som. Er du entusiast så får du en type premier og er du proffesjonell får du en annen type premier. Det er DJI som gir  ut premiene (jeg tror det er de som driver skypixel), og de gir bort DJI Osmo, printere, droner og lignende ting.

Jeg skal selv prøve å ta noen nye bilder for å sende inn (føler ikke noen av de jeg har tatt til nå er så gode for en konkurranse). Håper bare jeg får tid før fristen  går ut, siden jeg har masse å gjøre på jobb og det blir fort mørkt for tiden. Hvis noen har tips til om man kan ta noen fine bilder på natten med dronen kan du legge igjen en kommentar.

Du kan lese p ådenne siden for å se hvordan konkurransen funker og hvilke kategorier du kan sende inn bilder i. Du kan sende inn bilder fram til 30. desember i år. Lykke til og send meg gjerne noen av bildene du har sendt inn i konkurransen, så skal jeg poste noen bilder jeg har tatt her på bloggen senere.