Browsed by
Måned: desember 2016

God jul, folkens! :)

God jul, folkens! :)

Tenkte å ønske dere alle en riktig så god jul og et godt nyttår.

Nå er jo jula i gang for fullt, og nyttår gjenstår nå til helga. Skal nok ut å fly med dronen nå som jeg har juleferie, så lenge stormen urd ikke ødelegger for mye av morroa for meg, hehe!

Til jul i år ønsket jeg meg en tablet sånn at jeg har større skjerm når jeg skal fly dronen. Det ble dessverre litt for dyrt med en tablet, men jeg fikk gave kort, ulvang-sokker og mange andre fine ting. Jeg skal spare opp litt penger og bruke gavekortet på tablet når jeg får spart nok. Tenkte å bruke kredittkortet men det er kanskje ikke så lurt.

I jula spiser vi som regel ribbe, men siden minste mann er veganer ble det nøttesteik sammen med ribba i år og mye godt tilbehør. Minste mann sier at kjøtt er dødelig for klimaet, så jeg får visst prøve å spise mer grønnsaker til tilbehør framover.

Legger ved en aldri så liten dronerelatert julefilm til dere. Det kan være greit å spole seg fram til 1:30 omtrent for det er da morroa skjer!:) Får dere tatt noen bilder i jula?

Hva synes du om filmen? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet 🙂 Ha en God Jul og ett Godt Nyttår videre!

Noen bilder fra i sommer

Noen bilder fra i sommer

Siden jeg tar mest bilder og litt film med dronen tenkte jeg å legge ut noen bilder på siden her også. Dette er noen bilder jeg tok med dronen i sommer. De er redigerte i Lightroom, som er et bra program jeg fikk anbefalt av en kompis som driver med foto. Du kan redigere farger og lys og lignende, noe som er nyttig når man ikke blir helt fornøyd med resultatet sånn som det blir når det kommer rett ut fra dronen. Lightroom koster litt men er veldig bra:)

Hva synes dere om bildene da? Legg igjen en kommentar! savner sol og varme hehe:)

Hva synes du om bildene? Legg igjen en kommentar. 🙂

Kjøpt ny dronesekk!

Kjøpt ny dronesekk!

Hei på dere!!

Det har skjedd utrolig mye på jobb i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen før nå. Jeg skal prøve å holde siden mer oppdatert i tiden framover. Vinteren er ikke så bra for hobbyflygere som meg,, det er mørkt når jeg drar til jobb og det er mørkt allerede før jeg drar hjem. Hvordan løser dere andre flygere dette?:)

Siden sist så har jeg kjøpt meg en helt ny dronesekk som jeg fant på ebay! Jeg er litt skeptisk til å handle sånn over nett når jeg ikke veit hvem selgeren er, så jeg kjøpte det med et kredittkort på grunn av at det skal være tryggere enn å kjøpe med vanlig kort. Liker ikek kredittkort så godt heller, men fant et jeg synes virket greit på en side som sammenligner kredittkort.

Sekken har plass til alt jeg trenger for å ta med dronen ut å fly, og den skal være vanntett også. Jeg tror ikke jeg kommer til å teste hvor vanntett den er, akkurat. 😛 Den har hardt skall og dronen er derfor trygg i sekken. Den er litt stor og klumpete, men du kan egentlig ikke forvente noe annet av en sekk som skal ha plass til en  hel drone og kontrollere og utstyr. Jeg så at den samme typen sekk koster nesten 2000 kroner på en norsk nettside, så jeg sparte en del der (måtte betale mva, da). Fremdeles billig.

Da er det bare å glede seg til at jeg har mer tid til å fly når det fremdeles er lyst! Får se om jeg kommer meg ut en plass til helgen!

Vi snakkes, hilsen Arild!