Velkommen til HobbyMix!

Velkommen til HobbyMix!

Velkommen til min nye hjemmeside HobbyMix.no. Jeg heter Arild og bor i Oslo. På denne siden har jeg tenkt å skrive litt forskjellig om det jeg driver med på fritiden. Hele livet har jeg vært interessert i RC, og i sommer tok jeg steget og kjøpte meg en helt ny drone. Den heter DJI Phantom 3 Professional, og tar film i 4K og fine bilder.

Jeg har fått flydd en del med dronen etter jeg kjøpte den, og har både prøvet og feilet siden da. Jeg skal skrive litt om hvordan man flyr trygt og hvordan man får gode bilder med dronen etter hvert, sånn at kanskje andre også kan lære litt. Jeg håper du vil få bruk for informasjonen jeg legger ut på denne siden, og at du også vil dele dine tips og erfaringer med meg og andre i kommentarfeltet!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *