Kjøpt ny dronesekk!

Kjøpt ny dronesekk!

Hei på dere!!

Det har skjedd utrolig mye på jobb i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen før nå. Jeg skal prøve å holde siden mer oppdatert i tiden framover. Vinteren er ikke så bra for hobbyflygere som meg,, det er mørkt når jeg drar til jobb og det er mørkt allerede før jeg drar hjem. Hvordan løser dere andre flygere dette?:)

Siden sist så har jeg kjøpt meg en helt ny dronesekk som jeg fant på ebay! Jeg er litt skeptisk til å handle sånn over nett når jeg ikke veit hvem selgeren er, så jeg kjøpte det med et kredittkort på grunn av at det skal være tryggere enn å kjøpe med vanlig kort. Liker ikek kredittkort så godt heller, men fant et jeg synes virket greit på en side som sammenligner kredittkort.

Sekken har plass til alt jeg trenger for å ta med dronen ut å fly, og den skal være vanntett også. Jeg tror ikke jeg kommer til å teste hvor vanntett den er, akkurat. 😛 Den har hardt skall og dronen er derfor trygg i sekken. Den er litt stor og klumpete, men du kan egentlig ikke forvente noe annet av en sekk som skal ha plass til en  hel drone og kontrollere og utstyr. Jeg så at den samme typen sekk koster nesten 2000 kroner på en norsk nettside, så jeg sparte en del der (måtte betale mva, da). Fremdeles billig.

Da er det bare å glede seg til at jeg har mer tid til å fly når det fremdeles er lyst! Får se om jeg kommer meg ut en plass til helgen!

Vi snakkes, hilsen Arild!


One thought on “Kjøpt ny dronesekk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *