God jul, folkens! :)

God jul, folkens! :)

Tenkte å ønske dere alle en riktig så god jul og et godt nyttår.

Nå er jo jula i gang for fullt, og nyttår gjenstår nå til helga. Skal nok ut å fly med dronen nå som jeg har juleferie, så lenge stormen urd ikke ødelegger for mye av morroa for meg, hehe!

Til jul i år ønsket jeg meg en tablet sånn at jeg har større skjerm når jeg skal fly dronen. Det ble dessverre litt for dyrt med en tablet, men jeg fikk gave kort, ulvang-sokker og mange andre fine ting. Jeg skal spare opp litt penger og bruke gavekortet på tablet når jeg får spart nok. Tenkte å bruke kredittkortet men det er kanskje ikke så lurt.

I jula spiser vi som regel ribbe, men siden minste mann er veganer ble det nøttesteik sammen med ribba i år og mye godt tilbehør. Minste mann sier at kjøtt er dødelig for klimaet, så jeg får visst prøve å spise mer grønnsaker til tilbehør framover.

Legger ved en aldri så liten dronerelatert julefilm til dere. Det kan være greit å spole seg fram til 1:30 omtrent for det er da morroa skjer!:) Får dere tatt noen bilder i jula?

Hva synes du om filmen? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet 🙂 Ha en God Jul og ett Godt Nyttår videre!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *