Om meg

Om meg

Hei. Jeg heter Arild, og bor i Oslo. Når jeg ikke jobber driver jeg med hobbyen min, som er dataspill og RC. Rc er det jeg kommer til å skrive om på denne siden. RC betyr radiostyrt. På dronehandelen,no står det at FPV står for First Person View og innebærer at du ser gjennom et kamera foran på dronen. Jeg kommer til å skrive mye om droner og FPV.

Etter lang vurdering kjøpte jeg meg en helt ny drone i sommer. Jeg tenkte først å kjøpe en DJI Phantom 4K som det var tilbud på i sommer, men etter å ha lest ganske mye på nett om denne fant jeg ut at den ikke kom til å funke så bra. Den har ikke lightbridge og mister derfor signalet fort, mens de litt dyrere versjonene har en egen teknologi som heter for ligtbridge som fungerer mye bedre.

Derfor kjøpte jeg meg en DJI Phantom 3 Professional i stedet, som har kamera som tar film i 4K (høy oppløsning og bra kvalitet på filmen). Bildene er på 12 megapixler og ser veldig bra ut. På denne hjemmesiden har jeg tenkt å skrive litt om flyturene jeg tar med dronen og noen tips og triks til å ta bedre bilder og bedre film. Jeg håper andre også kan komme med sine tips og triks sånn at vi alle kan bli flinkere til å ta bilder og film og fly trygt.